ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2026 08:40
Ψήφισμα στήριξης της 2ης Διεθνούς Μέρας Δράσης των Λιμενεργατών
Το ΔΣ του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Ηράκλειου εκφράζει την αλληλεγγύη του στη 2η Διεθνή Μέρα Δράσης των Λιμενεργατών και στηρίζει τις κοινές δράσεις τους στα λιμάνια της χώρας μας, σε πάνω από 60 λιμάνια σε όλο τον κόσμο μέχρι τώρα, με σύνθημα «Οι λιμενεργάτες δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο».
Παραδειγματιζόμαστε όλοι από το παράδειγμα των λιμενεργατών που δεν θέλουν να βάψουν με αίμα τα χέρια τους και πραγματοποιούν την δεύτερη και συντονισμένη απεργία μετα από την πρώτη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουάριου. Έρχεται την ίδια στιγμή που πραγματοποιούνται μεγάλες κινητοποιήσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, από εργάτες, μαθητές, φοιτητές και αγρότες.
Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν να ξανά μοιράσουν τον κόσμο ότι εμείς οι εργαζόμενοι δεν συμμετέχουμε στα σχέδια τους.
Παίρνουμε δύναμη από τη διεθνή πάλη των λιμενεργατών! Δυναμώνουμε την πάλη για αυξήσεις στους μισθούς, αύξηση της χρηματοδότησης της υγείας και της παιδείας, ενάντια στον πόλεμο!
